img
Pravilnik o zasebnosti

Nekatere naše strani vsebujejo obrazce za stik, ki od vas zahtevajo pošiljanje osebnih podatkov, kot so vaše ime in priimek, ime podjetje, telefonska številka in e-naslov.

Preglejte spodnja pravila in določila varstva vaših osebnih podatkov.

  • Osebne podatke, prejete z izpolnitvijo obrazca uporabljamo izključno samo za poslovno komunikacijo po elektronski pošti.

  • Stratum Opti vašo zasebnost jemlje zelo resno. Vsi podatki, ki nam jih posredujete prek spletnih strani, so pri nas varni; ne bomo jih prodajali, delili ali predajali tretjim stranem. Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, so lahko razkriti le v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.
  • Stratum opti lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne predaja nepooblaščenim osebam.
  • To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, ki je storitev za spletno analitiko družbe Google Inc. (''Google''). Google Analytics uporablja tako imenovane ''piškotke'', besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), ki jih pridobi piškotek, se prenesejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo.

    Družba Google bo te informacije uporabila za analizo vaše uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih spletne strani za upravljavce spletne strani in za opravljanje drugih storitev, ki so povezane z uporabo spletne strani in uporabo interneta. Po potrebi bo družba Google tovrstne informacije posredovala tretjim osebam, in sicer v zakonsko predpisanem obsegu, oziroma, če tretje osebe tovrstne podatke obdelujejo po naročilu družbe Google. Družba Google ne bo v nobenem primeru združevala vašega naslova IP z drugimi podatki družbe Google. Namestitev piškotkov lahko onemogočite z ustrezno nastavitvijo programske opreme svojega brskalnika ali spremenite nastavitev uporabe piškotkov. Vendar vas moramo pri tem opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da družba Google obdeluje o vas zbrane podatke na način, kot je bil predhodno opisan, in za zgoraj naveden namen.

    Naše spletno mesto uporablja funkcijo anonimizacije, ki jo zagotavlja storitev Google Analytics. V tem okviru se naslovi IP shranjujejo in obdelujejo samo v skrajšani obliki, tako da jih ni mogoče povezati z identiteto določene osebe.