O nas

Stratum Opti smo mlada, prilagodljiva in izobražena ekipa, ki si z lastnim znanjem, kompetencami ter kreativnostjo, prizadevamo ugoditi vsem željam naših naročnikov. Delujemo na vseh področjih statistične analize in obdelave podatkov ter digitalnih poslovnih rešitev. Imamo različna strokovna znanja statistike, analitike in metodologije ter praktična znanja uporabe IKT orodij za samostojno raziskovanje na področju družboslovja, v uradni statistiki, analitičnih oddelkih podjetij, v zdravstvenih vedah in podobnih.

Ne želimo samo izpolniti vaša pričakovanja, temveč jih tudi preseči!

S pridobljenimi kompetencami približujemo statistiko v vsakdanje življenje, zmanjšujemo stres študentom ter pomagamo pri raziskavah iz različnih študijskih smeri. Samostojno opravljamo analitično delo, analiziramo raznovrstne družbene fenomene in procese, svetujemo o trendih družbenega dogajanja (še posebej v povezavi z razvojem novih tehnologij) in upravljanja, sintetiziramo specifična področna znanja in jih s pridom uporabljamo pri reševanju konkretnih problemov.
img
Odličen support
Odličen support
Smo mlada, prijazna in prilagodljiva ekipa, ki si z lastnim strokovnim znanjem, kompetencami, kreativnostjo ter odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi, prizadeva ugoditi vsem željam naših naročnikov.
Zanesljiva ekipa
Zanesljiva ekipa
Smo zanesljivi in usposobljeni podatkovni analitiki, ki smo skozi leta študija razvili analitične in metodološke veščine kritičnega mišljenja pri obdelavi ter zbiranju podatkov v družboslovnih raziskavah.
Hitra odzivnost
Hitra odzivnost
Na vaše vprašanje ali problem odgovorimo v najkrajšem možnem času, po medsebojnem dogovoru pa smo vam na voljo tudi z odzivno komunikacijo in vas obveščamo o tekočih zadevah na projektu ali nalogi.

Vizija

Naše poslanstvo je razumeti in nuditi pomoč pri obdelavi ter interpretaciji statističnih podatkov v razumljiv in vsakdanji jezik za različne, širše poslovne ali druge družbene cilje, z dodano vrednostjo lastnega znanja in inovativnosti.
animationanimation