O nas

Stratum Opti smo mlada, prilagodljiva in izobražena ekipa, ki si z lastnim znanjem, kompetencami ter kreativnostjo, prizadevamo ugoditi vsem željam naših naročnikov. Delujemo na vseh področjih statistične analize in obdelave podatkov ter digitalnih poslovnih rešitev. Imamo različna strokovna znanja statistike, analitike in metodologije ter praktična znanja uporabe IKT orodij za samostojno raziskovanje na področju družboslovja, v uradni statistiki, analitičnih oddelkih podjetij, v zdravstvenih vedah in podobnih.

Naše poslanstvo je razumeti in nuditi pomoč pri obdelavi ter interpretaciji statističnih podatkov v razumljiv in vsakdanji jezik za različne, širše poslovne ali druge družbene cilje, z dodano vrednostjo lastnega znanja in inovativnosti.

S pridobljenimi kompetencami opravljamo samostojno analitično delo, analiziramo raznovrstne družbene fenomene in procese, svetujemo o trendih družbenega dogajanja (še posebej v povezavi z razvojem novih tehnologij) in upravljanja, sintetiziramo specifična področna znanja in jih s pridom uporabljamo pri reševanju konkretnih problemov.

icon
Ljubljana, Slovenija
1000, Ljubljana
icon
info@stratumopti.si
Splošna vprašanja
icon
031 468 620
Pon-Pet 17:00-22:00

Vprašajte nas

Vprašajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili

Sporočilo je bilo uspešno poslano!