img
Paket za drzne

Paket je namenjen naprednejši in bolj poglobljeni statistični obdelavi podatkov – SPSS analize daljših anket in vprašalnikov, ki potrebujejo poglobljene analize za preverjanje zastavljenih predpostavk oz. hipotez ter posploševanje iz dobljenega vzorca na populacijo.

Paket vsebuje:

 • Sproščene konzultacije, pregled podatkov in okvirna izdelava operativnega načrta glede na strankine želje oz. naročnika po telefonu, elektronski pošti ali v živo.
 • Prenos in vnos pripravljene podatkovne baze iz MS Excela, spletne ankete 1KA ali anketnih vprašalnikov v SPSS, pregled podatkov in prilagoditve načinu dela ter raziskovalnemu problemu.
 • Izbira enot, spremenljivk in metod za rešitev posameznih nalog (delov raziskovalnega problema).
 • Osnovne opisne (deskriptivne) statistike: podatki frekvencah in odstotkih, aritmetičnih sredinah, standardnih deviacijah, modusih, medianah, porazdelitvi podatkov.
 • Analiza zanesljivosti anketnega vprašalnika in merskih konstruktov.
 • Analize povezanosti med spremenljivkami (korelacije), parametrični ali neparametrični t-testi, ANOVA, MANOVA, Hi-kvadrat preizkusi, faktorske analize, regresijske analize, analize preživetij in druge.
 • Priprava baze podatkov.
 • Končno urejeno poročilo v formatu Excel.
 • Original SPSS "output"
 • SPSS tabele brez poglobljenih statističnih interpretacij.
 • SPSS tabele brez poglobljenih vsebinskih interpretacij.
 • Priporočeno znanje SPSS-a in Excel-a.
 • Priporočeno znanje opisne in inferenčne statistike.
 • Stranka samostojno interpretira poročilo glede na svoje potrebe.
 • *Možnost doplačila za prioritetno obravnavo ali napisano nalogo v angleškem jeziku.

Peter in Ana
»..Glede na vaše odlično opravljeno delo in ves support tudi po že opravljeni prvotni storitvi, vas bova definitivno povsod priporočala. Všeč nama je tudi to, da naslednjič, ob potrebi po stat. obd. podatkov, nama ne bo potrebno pisati raznih povpraševanj, saj bova za super ponudbo že takoj vedela koga poklicati. ..«
Peter in Ana
EF in FT
 Nežka in Nataša
»..HVALA vam, za vso prijaznost in pripravljenost pomagati! Verjamem, da se bova za magistrsko obrnili na Stratumopti (pa še kdo drugi tut 🙂 ), bo pa veliko lažje saj sva se v tem procesu zelo veliko naučili (veliko več kot na predavanjih 🙂 ).
Eva
»..Najlepša hvalaaaaaaaa še 1x!!! Vse je v redu in definitivno lahko pričakujete, da se obrnem na vas tudi pri magistrskem delu!!! :)..«
Eva
PEF
Anja
"...Čeprav je že mesec dni mimo, se vam želim zahvalit za vso pomoč, potrpežljivost in odzivnost. Sicer je v magistrskem delu veliko manj tabel kot sem pričakovala, da bo potrebno, je pa vse tako kot mora bit, saj sem uspešno magistrirala, z 10 :). Kar je pa še bolje, pa da dejansko razumem kar ste naredili v empiriji!...«
Anja
PEF
Rok in Petja
»..Profesor je bil brez pripomb pri oddanem raziskovalnem poročilu! Hvala za vašo pomoč, hitro odzivnost in vso prijaznost!..«
Katarina
»…Stratum Opti najboljši ste!!!! 🙂 Hitri in prilagodljivi!! Hvala še enkrat za vse opravljene analize z vsemi vsebinskimi kot statističnimi pojasnili!!..«
Sara
"..Hitro, kvalitetno, dostopni za vprašanja.."
Sara
PEF
Mateja
"Živjo po dolgem času...samo sporočila bi,da je mentorica pohvalila raziskovalno nalogo in s tem tudi opravljeno statistiko. Jaz pa se še enkrat zahvaljujem za vse!"
Crt
"..Izjemno lepo organizirano in obrazloženo. Hvala!.."
Crt
MF
Melisa
»..Hvala za motivacijo in ves vaš trud!:) Dejansko sedaj vse razumem, odlično ste to razložili res..Ubistvu mi je postalo celo vse skupaj zelo zanimivo. :).. »
Nina
»..Hej hoj! spet jaz :)..danes zjutraj sem imela zagovor, padla je 10! Hvala se enkrat za pomoc, tale desetka namrec ni samo moja! :)..«
Nina
PEF
Maja
"..Res hvala še enkrat za vašo pomoč. Zaradi vas je bila priprava mojega magistrskega dela veliko manj stresna. V zadnjem času je sicer podobnih ponudnikov vedno več, izkušnje znancev pa ne tako zelo dobre. Zato vas kar veselo priporočam in širim glas o vas, ki si ga zaslužite. ;).."
Maja
PEF
Laura
"..Hitra odzivnost, konstantna podpora in odgovarjanje na vprašanja, dileme; pomoč pri razumevanju analiz in različnih možnosti analiz.."
Maja
"..Pripravljenost razložiti in odgovoriti na vsa vprašanja, odzivnost, prijaznost.."
Saša
"..-Hiter odziv - osebni pristop - strokovnost - zelo kvalitetno opravljeno delo - komunikacija s stranko - posluh za strankine želje.."
Nino
"..Pomoč pri magistrski nalogi. Poleg pomoči tudi ogromno vzpodbude, kar me je fasciniralo.."
Nino
DIF